ALPHAGAZ-spesialgasser – garantert renhet for alle typer analyser

Hvor ren vil du at gassen din skal være?
Forskning & Analyse
|
17 oktober 2018

Det er ikke alltid lett å plukke ut hvilken rengass som er best egnet for laboratoriebruk eller et laboratorieinstrument. For å gjøre det enklest mulig for deg har Air Liquide derfor redusert antall mulige varianter til to renhetsgrader: Alphagaz 1 og Alphagaz 2.

Shimadzu UK Ltd – det britiske datterselskapet til Shimadzu Corporation (Kyoto, Japan), som markedsfører en rekke analyseinstrumenter for forskning, utvikling og kvalitetskontroll på ulike områder – valgte Air Liquides Alphagaz 1. Selskapet har et sortiment som innbefatter bl.a. kromatografer, spektrometre samt elementær- og overflateanalysesystemer. I tillegg tilbyr det et bredt utvalg av fysiske tester og måleteknologi med høy presisjon for produktutvikling og kvalitetssikring. For at målingene med disse instrumentene skal bli pålitelige og konsekvente, er det viktig å alltid bruke høyrene gasser.

Bedre signal-/støyforhold, suverent innstillingspotensial

Alphagaz 1 helium og nitrogen ble test på et Shimadzu "QP2010SE Single Quad Mass Spectrometer" i én måned før resultatene deretter ble sammenlignet. Utfallet var svært positivt, og viste at Alphagaz 1 var ideelt egnet for formålet og ga riktig gasskvalitet til en god pris.
Sammenlignet med Shimadzus tidligere leverandør ga Alphagaz 1 et bedre maksimalt signal-/støyforhold.

Ian Parry, GC/GCMS Business Manager hos Shimadzu, forteller: "Alphagaz 1 helium viser en utmerket grunnlyd på representative prøver og har dessuten et overlegent innstillingspotensial, der den uventede fragmenteringen er mindre enn med gassene vi brukte før."

Garantert kvalitet

Alphagaz-produktene til forskning og analyse er enkle å bruke. Gassene har garantert lave forurensningsnivåer, slik at instrumentet beskyttes og resultatene blir kontamineringsfrie. Flaskene har alltid samme innhold og garantert sporbarhet, slik at resultatene blir mest mulig pålitelige.

Alphagaz 1: Analysenøyaktighet fra % til ppm

Takket være de garantert lave forurensningsnivåene (ppm-nivåene), slipper du å måtte gjette deg frem til hvilken gassrenhet (dvs. bære-, spole- eller nullgass) som er riktig for din bruk. Dette gjør Alphagaz 1 til et kostnadseffektivt valg for så å si alle laboratorier og alle typer analyser, prosesskontroller og vitenskapelig forskning.

Alphagaz 2: Enda høyere analysenøyaktighet fra ppm til ppb

De ultra rene Alphagaz 2-instrumentgassene er laget for de mest kritiske bruksområdene på laboratorier og innenfor analyse og prosesskontroll. Disse gassene benyttes ved vitenskapelig forskning, hos kalibrerings- og testlaboratorier, innenfor petrokjemisk industri, prosesskontroll, sekundær elektronikk og optoelektronikk, der et garantert lavt forurensningsinnhold er avgjørende.

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om Alphagaz 1 og Alphagaz 2

Kjøp gassen din her!

Kundeportalen myGAS

 

DEL