Jobb smartere og sikrere med gassflasker på laboratorier

29/11/2018

SMARTOP in labs
SMARTOP er en smart og kompakt løsning for gassflasker.

På mange laboratorier trenger man gass på gassflasker. Det er ikke alltid like lett å bruke flaskene på en riktig og sikker måte. Gassflasker fremstår ofte som uhåndterbare og upraktiske. Dessuten er det ofte vanskelig å kontrollere om gasstilførselen er stengt, eller hvor mye gass som er igjen på flasken.

Air Liquides SMARTOPTM gjør slutt på alt dette! Dette er en smart og kompakt løsning med en rekke fordeler som gir økt sikkerhet og komfort for deg som bruker gassflasker på laboratoriet. Med SMARTOP får du konsekvente og pålitelige målinger.

SMARTOP


JOBB SIKRERE

Åpen eller stengt? Nå kan du se det umiddelbart.

Til forskjell fra vanlige flaskeventiler har SMARTOP en av/på-spak. I en eventuell nødsituasjon kan du stenge gasstilførselen med et enkelt håndgrep. En annen fordel er at du kan se om flasken er åpen eller stengt, selv på litt avstand.


JOBB SMARTERE

Full eller tom? Nå er det slutt på ubehagelige overraskelser.

SMARTOP, som er Air Liquides standardventil for de vanligste laboratoriegassene, har innebygd flow-regulator og restgassventil. Et manometer, som hele tiden viser trykket i flasken, gjør at du alltid kan se hvor mye gass som er igjen, noe som eliminerer risikoen for at du plutselig står der uten gass.


JOBB MER ERGONOMISK

Lettere å flytte flasken når du jobber.

SMARTOP har en ergonomisk topp som beskytter ventilen og gjør det lettere å flytte gassflasken. Av/på-spaken gjør det lett å åpne og stenge flasken med ett enkelt håndgrep. Alt blir lettere, mer ergonomisk og raskere.


JOBB MER EFFEKTIVT

Ren gass. Alltid.

Den innebygde restgassventilen hindrer at luft utenfra kommer inn i gassflasken. Dermed forblir gassen garantert ren, selv når flasken nesten er tom.


Fordeler med SMARTOP 

  • Robust og letthåndterlig beskyttelses hette
    Den robuste og letthåndterlige hetten beskytter flaskens ømfintlige deler og gjør at flasken kan flyttes på en trygg og ergonomisk måte.
     
  • Ergonomisk og sikker av/på-spak
    Av/på-spaken gjør det tryggere å jobbe fordi gasstilførselen kan stenges med en enkel håndbevegelse. Den innebygde flow-regulatoren gjør det trygt å åpne gassflasken, også når det er høyt trykk i flasken. Risikoen for at flasken ikke stenges skikkelig, er betydelig mindre enn ved bruk av tradisjonelle flasker.
     
  • Lett å koble til og begynne å jobbe
    SMARTOP fra Air Liquide kan brukes med alle standardregulatorer.
  • Måler som viser trykket i flasken
    Det er lett å se hvor mye gass som er igjen på flasken, selv når av/på-spaken er stengt.
Kontakt oss