Siste artikler
2 desember 2020
Hele 1,2 milliarder tonn næringsmidler går til spille hvert år på verdensbasis. Dette er etisk forkastelig og et økonomisk sløseri som koster nærmere 825 milliarder euro per år. All utvikling som bidrar til å bekjempe matsvinn, er derfor svært velkommen.
9 oktober 2020
Det er ingen enkel oppgave å velge og utforme egnet emballasje til næringsmiddelprodukter, særlig fordi emballasjens kvalitet og utseende har stor betydning for produktets attraktivitet. Én av de viktigste faktorene når det gjelder kvalitet, er selvsagt holdbarheten. Lengre holdbarhet er ikke bare en fordel for produsenten, men også for forbrukeren.
18 juni 2019
Hvis en bedrift bryter reglene for kjølekjeder, kan det få alvorlige økonomiske konsekvenser – ikke minst ettersom det kan føre til alvorlige helseproblemer for kunden.
11 februar 2019
Å tenke bærekraft i det du gjør er like viktig enten du er fattig eller rik, privatperson eller bedrift. Når du forlenger holdbarheten til næringsmiddelproduktene dine, uten at det går på bekostning av kvalitet og ferskhet, bidrar du til å redusere svinn.