Ikke bare gassleveranser – med tjenestene blir det sikkert, effektivt og lønnsomt

"Vi streber etter å etablere en vinn-vinn-relasjon med kundene våre".
Gassbrukere - profesjonelle og hobby
|
26 november 2020

Man skulle ikke tro det var noen stor vits i å sammenligne gass på gassflasker fra ulike gassleverandører. Produktene fremstår som tilnærmet identiske, og det er kun prisen som ser ut til å skille dem. I praksis er det imidlertid langt mer enn som så...

Gass på gassflasker består av to deler: innholdet (gassen) og forpakningen (flasken). Kvaliteten på disse to delene må selvsagt innfri kundens forventninger, men det er gjerne tjenestene rundt som er utslagsgivende for hvilken leverandør kunden til slutt velger..

Tjenester

"Gass på gassflasker handler ikke bare om selve produktet og utformingen av flasken; det er også viktig at utstyret og tjenestene rundt fungerer smidig", påpeker Malou Lindberg, Industrial Merchant Packaged Gases & Specialty Gases Director, med ansvar for industrigasser og spesialgasser på flaske i Air Liquide Norden. "Med tjenestene våre kan du f.eks. forbedre sikkerheten til personalet som håndterer gassen, eller effektivisere selve prosessen."

"Tjenestene som Air Liquide tilbyr omfatter alt fra selve gassleveransen til vedlikehold, ekspertise og sporing av gassflasker – med andre ord alt som trengs for at gassene våre skal kunne brukes på en mest mulig sikker, effektiv og lønnsom måte", fortsetter Malou Lindberg. "Vi skreddersyr dessuten gjerne tjenesten, hvis kunden ønsker det. Kort sagt: vi streber etter å etablere en vinn-vinn-relasjon med kundene våre som både vi og kundene har glede og nytte av."

Les mer om Air Liquides tjenester.

Gass med ulik renhet

Når man sammenligner kvaliteten på de vanligste gassene (oksygen, nitrogen, argon eller helium), ligger forskjellen først og fremst i hvor ren gassen er. Avhengig av hvordan gassen skal brukes, kan dette være viktig.

"Gassene fra Air Liquide har høy kvalitet og renhet. Vi tilbyr også gasser som tilpasses nøyaktig ut fra kundens behov", fortsetter Malou. "Disse produktene kan være ganske komplekse. I Norden kan vi lage gassblandinger med opptil seks komponenter. I tillegg kan vi bestille gassblandinger med mer enn 10 ulike komponenter fra produksjonsenheter som Air Liquide drifter utenfor Norden."

Glassflasker i ulike størrelser

"Gassflasker fås i en mengde ulike størrelser og utforminger, fra 1 til 50 liter (vannvolum)", forteller Malou. "Air Liquide tilbyr også gassflaskepakker der mellom 8 og 20 større gassflasker er koblet sammen. Disse er beregnet på gassbrukere som har behov for større gassvolumer. Fyllingstrykket for de ulike gassflaskene varierer fra 16 til 200 bar."

Les mer

Du kan lese mer om industrigasser på kundeportalen myGAS.

Send oss en e-post hvis du har spørsmål om de høyrene og skreddersydde spesialgassene våre.

Kjøp gassen din her!

 

DEL