Fyll ballongene dine med helium fra din egen gassflaske

Gjør det enkelt for deg!
Gassbrukere - profesjonelle og hobby
|
17 oktober 2018

Brukere som kun trengte en liten mengde helium (f.eks. til å fylle ballonger) var tidligere nødt til å tegne leieavtaler, og håndtere store og tunge gassflasker. Det var riktignok mulig å kjøpe heliumflasker for engangsbruk, men ulempen med disse var at de måtte leveres inn til gjenvinning etter bruk.

ALbeeTM Fly Helium er en gassflaske som er mulig å kjøpe. Den er særlig rettet mot brukere som kun trenger en mindre mengde ballonggass. Det vil da si alle foretak som driver med arrangementer av ulike slag, private kunder som skal blåse opp ballonger i forbindelse med bryllup, barneselskaper, studentfester m.m.

Praktisk og anvendelig format

Vi har designet flaskene slik at de skal være enkle å transportere og bære med seg. Derfor har vi sørget for at flaskene er lette; den minste ALbee-flasken veier mindre enn seks kilo. Vi har dessuten valgt en kompakt og praktisk design der regulatoren er innebygd i 'toppen', og som samtidig har et gripevennlig håndtak. Flaskene fås i tre størrelser. Med flasken på 2,5 liter kan du f.eks. blåse opp rundt 30 lateksballonger (med 30 cm diameter) eller 10 folieballonger (med 42 cm diameter). Versjonen på 5 liter rekker til ca. 55 lateksballonger, og med flasken på 11 liter kan du blåse opp rundt 125 lateksballonger.

Brukervennlige og holdbare

ALbee-flaskene er fremfor alt svært trygge og enkle å bruke. Takket være den innebygde innholdsmåleren ser du til enhver tid hvor mye gass som er igjen på flasken. Den innebygde regulatoren og smarte hurtigkoblingen på gassflasken gjør at det går raskt og enkelt å blåse opp ballongene.

En annen stor fordel er at man slipper å betale leie for ALbee-flaskene. Brukerne kjøper ganske enkelt sin egen ALbee-flaske, og kan få den etterfylt hos forhandlerne våre – så ofte de bare vil. Dette er en bærekraftig og miljøvennlig løsning, i motsetning til heliumflaskene for engangsbruk som forbrukeren må levere inn til gjenvinning.

Kjøp gassen din her!

Finn salgssteder

 

DEL