Bestill gass når og hvor du vil med myGAS mobilapp

Alt du trenger, lett tilgjengelig for hånden: Skann gassflasken din, bestill den samme på nytt eller gjør en helt ny bestilling. Du kan også finne din nærmeste forhandler.
Gassbrukere - profesjonelle og hobby
|
16 februar 2021

Kundene som bruker myGAS i dag vet at det nettbaserte verktøyet egner seg godt til alt det administrative rundt kjøp, produktinformasjon og tidligere bestillinger av gass hos oss. De fleste bruker myGAS fra PC-en på kontoret, men det finnes flere situasjoner hvor du trenger større bevegelighet. Da er myGAS mobilapp et ypperlig supplement som gjør gassbestillingen enklere, samtidig like pålitelig, selvom du er på farten.

Som installatør, er du sjelden på kontoret og du har alltid gassen med deg. Det siste du ønsker er å gå tom for gass og når du bestiller ny flaske, ønsker du at det er riktig gass du bestiller. Med myGAS mobilapp skanner du enkelt flasken og får opp nøyaktig informasjon om gassen. Du bestiller gassen enkelt i appen, akkurat der du befinner deg, slik at du får den gassen og flaskestørrelsen du trenger. Du kan også finne nærmeste forhandler hvis du ønsker å hente selv.

 

 

For deg som jobber på bygg- og anleggsplass, er det praktisk å kunne dra ut på anleggsplassen og få en oversikt over flaskene, slik at det alltid er rett antall flasker og rett type gass på plass for arbeidet som skal utføres. Du kan raskt se i appen hva du bestilte tidligere og gjøre en ny bestilling som leveres direkte til anleggsplassen.

myGAS og myGAS mobilapp sammen er en perfekt kombinasjon når du ønsker å bestille og få en oversikt over gassene dine. Du må selvsagt også gjerne kontakte oss i Air Liquide via e-post eller telefon når du trenger å snakke med en fagperson eller har spørsmål. Du finner enkelt alle våre og kontaktopplysningene til våre forhandlere både i myGAS og myGAS mobilapp.

Les mer om appen/last ned

DEL