«Vi har svært stor nytte av de annonserte fordelene ved ALbee-flaskene.»

18/01/2021

ALbee - easy to move
VVS-installatør Pyhäjoen LVI-Tarvike forteller om hvordan det er å bruke de kompakte ALbee-gassflaskene i arbeidshverdagen.

Vanlige gassflasker egner seg ofte dårlig til arbeid der det er trangt og lite plass. I tillegg til problemene ved fysiske egenskaper som størrelse og vekt passer det tradisjonelle leiesystemet for konvensjonelle gassflasker heller ikke like godt for alle. Dette gjelder blant annet Simo Aittola, innehaveren av VVS-installatøren Pyhäjoen LVI-Tarvike, som har satset på ALbee.

Pyhäjoen LVI-Tarvike ligger i Pyhäjoki kommune i Norra Österbotten i Finland. Bedriften til  Simo Aittola ble stiftet i 2002. «Bedriften vår installerer og vedlikeholder VVS-systemer – hovedsakelig i privatboliger. Innimellom jobber vi også for Pyhäjoki kommune. Vi vedlikeholder og reparerer de lokale fjernvarmerørene og tar også vare på VVS-systemene i bygningene kommunen eier.»   

«Ofte er vi nødt til å jobbe på steder der det er trangt og vanskelig å komme til. Da er gassflasker i full størrelse lite praktiske og derfor har vi gått over til ALbee-gassflasker fra Air Liquide. Vi kan bruke de lette 11-liters flaskene fra ALbee på steder der det er svært trangt.»

Pyhäjoen LVI-Tarvike

Slutt på leieavtaler

«Et annet stort pluss med ALbee er at du ikke har leieavtale», fortsetter Simo Aittola. «Når jeg først har kjøpt flasken, trenger jeg bare å betale for gassen vi bruker – acetylen og oksygen. Når flasken er tom, bytter jeg den bare i en full flaske hos forhandleren min, Raahen SHT. Dermed slipper jeg også å bekymre meg for vedlikehold av flasken, da Air Liquide uansett kontrollerer ALbee-flaskene hver gang de fyller dem. Dette er en stor fordel for en liten bedrift som oss.»

«Forhandleren min – som forresten introduserte meg for ALbee – har alltid ALbee-flasker på lager. Og enda bedre: Jeg kan bytte flaskene hos dem hele uken og når som helst på døgnet.»

Enkelt og sikkert

«Etter å ha brukt ALbee-flasker i fem år kan jeg bekrefte at vi har svært stor nytte av de annonserte fordelene. I tillegg til at ALbee-flaskene har lav vekt og er små, bidrar hurtigkoblingen til å gjøre det enda enklere. Flaskene er også utstyrt med trykkregulator, slik at du slipper bryet med separate trykkregulatorer.»

«Dessuten er ventilene, målerne og regulatorene beskyttet på toppen av Albee-flaskene. Hvis en flaske velter eller faller ned, er alle de sårbare delene godt beskyttet. Dette skiller seg kraftig fra flaskene vi brukte før, der trykkregulatoren lett gikk i stykker.»

Kontakt oss