”Jeg elsker utfordringer!”

08/03/2021

mia new position
Møt Mia Kolbæk-Cumiskey, sjef for en helt ny avdeling i Air Liquide i Norden.

Alle har muligheten til å skape sin egen reise her hos oss. Vi jobber alle på lag, men som arbeidsgiver ser vi også på enkeltpersoners potensiale, viljen til å utvikle seg og til å sikte høyere innenfor selskapet, som noe veldig positivt. Det er spennende å være med når noen vokser i rollen sin, uansett om medarbeideren er helt ny for oss eller har vært hos oss i mange år. Vi har eksempler på ansatte i selskapet som har startet med å fylle gass og som etter hvert har blitt markedsdirektør. Selvfølgelig kan ikke alle ta den spesielle reisen, men det er viktig at alle føler at det er plass og mulighet til å utvikle seg hos oss.

Ei som har utviklet seg i rekordfart i Air Liquide, er Mia Kolbæk-Cumiskey. For litt over 1 år siden gikk hun for første gang gjennom dørene som nyansatt. Hun startet som nettverksansvarlig for vårt nettverk av forhandlere og agenter i Danmark. Dette er en sentral posisjon i organisasjonen, da det er her mange relasjoner og virksomheter starter. Mia trivdes i rollen sin fra første stund og hun likte også den gode måten hun ble tatt imot på i selskapet, og støtten hun fikk som nyansatt i Air Liquide.

Bare ett år etter at Mia startet i selskapet, ble det klart at det skulle åpne en helt ny Telesalg-avdeling for hele Norden. Mia var som skapt for jobben, med en solid bakgrunn fra ledelse innenfor lignende bransjer, salgs- og markedsførings kunnskaper, og med hennes personlighet som tidlig ble oppfattet som ambisiøs og seriøs. Mia hadde også hatt tid til å være involvert i en stor endring som omfattet nettverket for Air Liquides forhandlere og agenter i Danmark. Hun viste da at hun hadde de egenskapene og engasjementet som kreves ved å bygge opp en ny organisasjon. Mia ble spurt om hun ville ha stillingen som salgssjef i den nye telesalg-avdelingen, og hun takket ja.

“Min filosofi er ikke å sette noen spesifikke karrieremål, men jeg tror mer på å fokusere på å være tilstede i nåtiden. Ved å gjøre ditt aller beste, oppnå fastsatte mål og være ambisiøs, åpnes mange dører automatisk for deg", sier Mia.

“Stillingen innebar at jeg hadde mulighet bruke alle mine tidligere erfaringer til å arbeide på et område jeg aldri tidligere hadde arbeidet før – med telesalg. I tillegg til den gode følelsen jeg allerede hadde i Air Liquide, og den støtten og omtanken jeg følte jeg fikk av de jeg allerede hadde møtt her, var det ikke vanskelig for meg å takke ja. Jeg visste allerede da at jeg ville få den støtten jeg trengte for å lykkes i min nye rolle", oppsummerer Mia om sin beslutning.

I skrivende stund er Mia opptatt med å starte opp den nye avdelingen. Arbeidsdagene hennes består blant annet av å rekruttere ansatte, finne et passende forretningssystem og forberede ulike programmer og opplæring for hennes fremtidige ansatte. I tillegg gjennomgår hun de strategiske retningslinjene, som vil være hennes “ledestjerner” fremover. Det er et grundig og viktig arbeid som pågår akkurat nå for å få alle bitene til å falle på plass når den nye avdelingen starter opp. Mia er selvsikker på fremtiden. Hun møter hver dag med et åpent sinn, masse entusiasme og med et klart mål om å bygge en organisasjon som vil møte kunder på best mulig måte.

"Jeg elsker utfordringer og ser frem til å være en del av det å gjøre Air Liquide til en enda mer attraktiv og interessant partner for våre kunder her i Norden", sier Mia med et smil.

Man kan ikke la være å bli imponert over Mias pågangsmot og glede over utfordringen i den nye rollen. Med begge bena godt plantet på jorden og med blikket vendt rett fremover, hvem vet hvor mange dører Mia har åpnet om noen år? Vi får se ...

Kontakt oss