Siste artikler
16 mai 2019
Det er en kjent sak at oksygeninnhold i væsker som f.eks. drikker, sauser, olivenolje eller legemidler, fører til oksidering. Ettersom oksideringen virker negativt inn på holdbarheten, bør oksygenmengden reduseres så mye som mulig. «Oksygenhåndtering» er en serie av tiltak som skal sikre at oksygenrestene i sluttproduktene holdes på et minimum.
11 april 2019
Myndigheter og forbrukere stiller – med rette – stadig høyere krav til god hygiene i næringsmiddelindustrien. I Air Liquides nyeste generasjon «Cryo Cabinet» – en serie høyteknologiske kryogene skap – lanseres en rekke innovative teknologier for å oppfylle disse kravene på en optimal måte.
7 mars 2019
Finn Spring Ltd. er Finlands største produsent av kildevann. Familieforetaket, som startet opp i 1991, har i dag 80 medarbeidere. Finn Spring Ltd. ligger i Mellersta Österbotten i Finland og produserer over 80 millioner liter kildevann per år.
11 februar 2019
Å tenke bærekraft i det du gjør er like viktig enten du er fattig eller rik, privatperson eller bedrift. Når du forlenger holdbarheten til næringsmiddelproduktene dine, uten at det går på bekostning av kvalitet og ferskhet, bidrar du til å redusere svinn.
17 oktober 2018
Det er utrolig viktig å ha en profesjonell innstilling til alt som har med hygiene å gjøre i næringsmiddelindustrien. Selv relativt små feilskjær kan få langtrekkende og alvorlige konsekvenser.
×
Bransje